Sähköinen kirjanpito Tampereella

Yrittäjän arkeen mahtuu muutakin kuin hyvän kirjanpitotavan seuraamista ja oman kirjanpitäjän päivittäistä valvomista. Lähetä meille vain skannatut laskusi ja vähennyskelpoiset kuittisi, ja hoidamme kirjanpitosi oikeaoppisesti, teemme vähennykset puolestasi ja ilmoitamme verottajalle tarvittavat tiedot. Nopeaa ja mutkatonta!

Hyvän kirjanpitäjän tunnusmerkit:

 • Ammattipätevyys ja oman tiedon jatkuva päivittäminen

 • Kommunikoinnin taidot ja kohteliaisuus

 • Rehellinen ja pitää kiinni sovituista asioista

 • Ymmärtää liiketoimintaasi ja yrittäjän tarpeita

 • Tavoitettavissa ja hoitaa tehtävät hyvissä ajoin ennen eräpäivää

Ihmisläheinen, mutta nopea

Ulkoistamalla kirjanpitosi Bullet Taloushallinnolle, saat hyvän kirjanpitäjän, joka hoitaa yrityksesi kirjanpidon huolella ja auttaa tarpeen vaatiessa.

Teemme kirjanpidon sähköisesti ja olemme räätälöineet palvelumme pienille ja keskisuurille yrityksille. Erikoistumisalaamme ovat:

 • Osakeyhtiöiden kirjanpito

 • Toiminimien kirjanpito

 • Osuuskuntien kirjanpito.

Meillä on asiantuntemusta mm. taiteilijoista, muusikoista, kampaajista, kosmetologeista, valokuvaajista, liikunta-alan yrittäjistä sekä verkkokaupoista.

Kirjanpitoaineistosi pysyy tallessa meillä tai sähköisessä muodossa verotarkastuksien varalta ja teemme tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä kaikki alv-ilmoitukset.

Jos toivot ihmisläheistä, yrittäjän arkea ymmärtävää palvelua, etkä halua jäädä suuren yrityksen asiakaskunnan jalkoihin – olemme sinulle täydellinen kumppani talousasioiden hoitamiseen.

Kirjanpidon hinta

 
 


Tositteet Hinta

alle 30 kpl alk. 55 €

31-50 kpl 75-125 €

51-150 kpl 125-375 €

151-300 kpl 375-750 €

301-500 kpl 750-1250 €

500-700 kpl 1250-1750 €

 • Kuukausihinta sisältää ALV- ja työnantajan erillisilmoituksen sekä neuvonnan.

 • Palkkalaskelma 15 €/kpl, hinta sis. tulorekisterin palkkatietoilmoituksen, joka on annettava 5 päivän kuluessa palkanmaksusta.

 • Ensisijaisesti tiliote toimitetaan kirjanpitoon sähköisesti. Jos tiliote toimitetaan PDF-muodossa ja kirjataan manuaalisesti kirjanpitoon, veloitetaan työ tuntihinnalla 55 €/h.

 • Lisätyö erikseen sovittuna 55 €/h.

 
 

Aloitusmaksu

Uusi yhtiö: 50 €

Muualta siirtyvä yhtiö: 110 €

Hintaan sisältyy tapaaminen, viranomaisvaltuutusten tekeminen, sopimuksen laadinta ja kirjanpidon alkutoimenpiteet. Muualta siirtyvän yhtiön aloitushintaan sisältyy lisäksi alkusaldojen syöttö kirjanpidon ohjelmistoon.

 

tilinpäätöspalvelut

 • Tmi: 200 € - 350 €

 • Muut yritysmuodot: alk. 350Meidän kanssa onnistuu etäpalaverit ja olemme joustavia tilanteestasi riippuen. Aina ei ole aikaa tapaamisille ja kirjanpitoasioiden selvittelyyn, kun aikataulut painaa päälle. Ammattitaitoinen ja ymmärtävä kirjanpitäjä parantaa yrittäjän hyvinvointia ja vähentää stressiä. Ulkoistamalla käytännön kirjanpitosi meille, voit luottaa kirjanpitosi olevan ajantasalla ja kunnossa, ja voit itse keskittyä omaan ydintyöhösi.

Kahdenkertaista kirjanpitoa ei kannata tehdä excelissä eikä ilmaisilla työkaluilla. Hyvä kirjanpitäjä maksaa pyytämänsä hinnan takaisin. Bulletin kirjanpitäjät ovat ammattitaitoisia ja auttavat aina tarvittaessa kirjanpitoon liittyen Tampereen toimistolla tai etänä. Kun noudatat ohjeitamme, sinun ei tarvitse murehtia, onko kirjanpitosi tehty hyvin verotarkastuksenkaan edessä.

Jos sinulla on nyt kirjanpitäjä, mutta haluaisit selvittää muita vaihtoehtoja, olethan yhteydessä meihin. Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi kirjanpitoasioissa!